• E Marte, 14.05.2019 10:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Gjendja në Telekomin e Kosovës dhe masat që i ka ndërmarrë Qeveria e Kosovës në zbatimin e Rezolutës nr. 06-R-013, datë 12. 7. 2018 lidhur me gjendjen financiare në Telekom dhe Postën e Kosovës 

Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Seancë e Jashtëzakonshme

  E Marte, 14.05.2019 10:00
   
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi