• E Hënë, 05.03.2018 10:00
  • Seancë Solemne Salla:
  •  

Rendi i ditës


1. Shënimi i 20-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  • Grupi:

  • Grupi:

  • Grupi:

Anëtarët Grupi