Ligjet mė tė reja tė miratuara nga Kuvendi

Evidenca e Ligjeve (PDF)U publikua: 28.01.2016

Ligjet mė tė reja tė miratuara nga Kuvendi

05/L-063Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit 03/L-048 pėr menaxhimin e financave publike dhe pėrgjegjėsitė, i ndryshuar dhe plotėsuar me ligjet 03/L-221, 04/L-116 dhe 04/L-194

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 14.12.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-038-2015, Datė 29.12.2015

U miratua nga Kuvendi:
14.12.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
29.12.2015
05/L-051Shpalo (PDF)

Ligji pėr treguesit gjeografik dhe pėr emėrtimet e origjinės

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 14.12.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-039-2015, Datė 29.12.2015

U miratua nga Kuvendi:
14.12.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
29.12.2015
05/L-071Shpalo (PDF)

Ligji pėr Buxhetin e Republikės sė Kosovėspėr vitin 2016

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 14.12.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-037-2015, Datė:29.12.2015

U miratua nga Kuvendi:
14.12.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
29.12.2015
05/L-080Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr.04/L-034 pėr Agjencinė Kosovare tė Privatizimit, i ndryshuar dhe plotėsuar me ligjin nr.04/L-115

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 14.12.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-036-2015, Datė:24.12.2015

U miratua nga Kuvendi:
14.12.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
24.12.2015
05/L-018Shpalo (PDF)

Ligji pėr Provimin e Maturės Shtetėrore

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 14.12.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-042-2015, Datė 29.12.2015

U miratua nga Kuvendi:
14.12.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
29.12.2015
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com