Lajmet e fundit

E Shtune, 22.03.2008

  • Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi uron festën e Pashkëve

    lexo më shumë

  • Kryeparlamentari Krasniqi uron Monsinjor Dodë Gjergjin me rastin festës së Pashkve

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com