Lajmet e fundit

E Shtune, 26.04.2008

  • Kryeparlamentari Jakup Krasniqi ua uron Pashkët qytetarëve të besimit ortodoks të Kosovës

    Me rastin e Pashkëve Ortodokse më 27 prill 2008, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi i ka uruar qytetarët e besimit ortodoks të Kosovës. lexo më shumë

  • Kryeparlamentari Jakup Krasniqi uron Shkëlqesinë, Vladika Artemije

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com