Lajmet e fundit

E Diel, 20.11.2016

  • Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, organizon punëtori me përfaqësues të asociacioneve të biznesit

    lexo më shumë