Lajmet e fundit

E Mërkure, 06.12.2017

  • Nga vazhdimi i mbledhjes plenare

    lexo më shumë

  • Kryetari Veseli me ambasadorët e BE-së: Demarkacioni duhet të kalojë dhe vizat duhet të hiqen

    lexo më shumë