Lajmet e fundit

E Mërkure, 21.03.2018

 • Kuvendi miratoi Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi

  lexo më shumë

 • Të premten vazhdon seanca plenare e Kuvendit

  lexo më shumë

 • Largohen nga seanca e sotme edhe shtatë deputetë të tjerë

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

  lexo më shumë

 • Veseli: Sot përfundon drama trevjeçare e demarkacionit

  lexo më shumë

 • U mbajt Konferenca përmbyllëse për rezultatet dhe rekomandimet e Projektit të Binjakëzimit

  lexo më shumë

 • Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për SOT, 21 mars 2018

  lexo më shumë

 • Nga vazhdimi i seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit

  lexo më shumë