Lajmet e fundit

E Hënë, 08.04.2019

 • Kryeparlamentari Veseli merr pjesë në shënimin e 11-vjetorit të Kushtetutës së Kosovës

  lexo më shumë

 • Kryeparlamentari Veseli takoi përfaqësues të komunitetit rom dhe i uroi festën e tyre

  lexo më shumë

 • Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion... në Këshillin Prokurorial të Kosovës

  lexo më shumë

 • Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për sot (8 prill 2019)

  lexo më shumë