Lajmet e fundit

E Marte, 11.06.2019

 • Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e mërkurë, 12 qershor 2019

  lexo më shumë

 • Veseli merr pjesë në shënimin e 10-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike Kosovë-Bullgari

  lexo më shumë

 • Kryeparlamentarja e Bullgarisë ia konfirmon Veselit mbështetjen për Kosovën në të gjitha fushat (VIDEO+FOTO)

  lexo më shumë

 • Mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi...

  lexo më shumë

 • Nga tryeza e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

  lexo më shumë