Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e enjte, 16 maj 2019

E Enjte, 16.05.2019
Kryeparlamentari Kadri Veseli, i shoqëruar nga drejtori i Institutit të mjekësisë ligjore, Arsim Gërxhaliu viziton vendin ku po ruhen eksponatet e rrobave të të vrarëve dhe artefaktet e personave të zhdukur gjatë luftës në Kosovë.

Vendi: Parkingu tek ndërtesa e re e Qeverisë (ish-Rilindja)


Koha: 09:30

Jeni të mirëseardhur!

 

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e enjte, 16 maj 2019