Lajmet e fundit

Sot shënohet 20-vjetori i masakrës së Dubravës

E Mërkure, 22.05.2019
Në shenjë nderimi dhe respekti për të rënët dhe të gjithë ata që përjetuan masakrën në burgun e Dubravës më 1999, të mërkurën, më 22 maj 2019, në orën 12:00, në hapësirën e burgut të Dubravës mbahet tubimi përkujtimor për shënimin e 20 vjetorit të kësaj masakre.

Tubimi mbahet nën patronatin e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në bashkërendim me Këshillin Organizativ të formuar nga ana e Komisionit Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione: Mexhide Mjaku-Topalli - kryesuese, Nait Hasani, Rasim Selmanaj, Duda Balje, Ukë Thaqi, Bislim Zogaj, Nijazi Kryeziu dhe Jahja Lluka, anëtarë.

 

Të martën shënohet 20-vjetori i masakrës së Dubravës