Lajmet e fundit

Sot, dy komisione të Kuvendit takohen me një delegacion të Bundestagut Gjerman

E Premte, 14.06.2019
Sot, Komisioni për Integrime Evropiane dhe Komisioni për Punë të Jashtme, do të mbajnë takim me përfaqësues të Grupit të Miqësisë për marrëdhënie me shtetet e Evropës jug-lindore të Bundestagut Gjerman.

Koha: 12:00

Vendi: Salla C-203

Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.

 

 

Sot, dy komisione të Kuvendit takohen me një delegacion të Bundestagut Gjerman