Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit së bashku me një grup deputetësh, vizituan sot Komunën e Mitrovicës së Jugut në kuadër të ‘Vizitave të Gjelbra’

e martë, 11.08.2020

Osmani: Mbrojtja e mjedisit duhet të jetë prioritet i përhershëm e edhe gjatë pandemisë

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kryetarja e Kuvendit diskuton për pandeminë me ambasadorin turk

e martë, 11.08.2020

Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

e martë, 11.08.2020

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!