Lajmet e fundit

Kryeparlamentari Krasniqi shtron drekë për gazetarë

E Mërkure, 11.06.2008
Për nder të festave të Qershorit dhe në vigjilje të hyrjes në fuqi të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, kryeparlamentari Jakup Krasniqi do të shtrojë drekë për gazetarët, xhiruesit dhe fotoreporterët e akredituar në Kuvendin e Kosovës, si dhe për drejtuesit e medieve.

Vendi: Hoteli Viktoria

Koha: E premte, më 13 qershor 2008, në orën 11:30.

Në takim do të bashkëbisedohet për zhvillimet në vend, si dhe për punën dhe rolin e Kuvendit për sendërtimin e shtetit të Kosovës.