Lajmet e fundit

Me rastin e anëtarësimit të Kroacisë në Bashkimin Evropian

E Hënë, 01.07.2013
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, dr. Jakup Krasniqi e ka uruar kryetarin e Parlamentit të Republikës së Kroacisë, z. Josip Leko, me rastin e hyrjes së Republikës së Kroacisë në Bashkimin Evropian. Në telegramin e urimit të kryeparlamentarit Krasniqi thuhet:


I nderuar zoti Kryetar,


Në emër të deputetëve të Kuvendit të Kosovës dhe në ermin tim personal, me rastin e hyrjes së Republikës së Kroacisë në Bashkimin Evropian, kam kënaqësinë dhe nderin e madh t'ju shpreh urimet më të përzemërta dhe më të sinqerta ju dhe tërë popullit të Republikës së Kroacisë.

Kjo ditë e shënuar për Kroacinë, më jep rastin, t'ju siguroj për angazhimin tim dhe të Kuvendit të Kosovës për të vazhduar thellimin e mëtejshëm të marrëdhënieve
tona të shkëlqyera dhe të partneritetit strategjik midis shteteve tona, nëpërmjet bashkëpunimit të frytshëm në të gjitha fushat me interes të përbashkët.

Ju lutem zoti Kryetar, pranoni shprehjen e konsideratës sime më të lartë për Ju dhe për popullin e Kroacisë.

 

Me rastin e anëtarësimit të Kroacisë në Bashkimin Evropian