Lajmet e fundit

Njoftim i Komisionit për Punë të Jashtme

E Premte, 03.11.2017
Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, në bashkëpunim me Institutin Demokratik të Kosovës, do të mbajë takimin e dytë koordinues të kryetarëve të komisioneve parlamentare të Kuvendit.

Takimi do të mbahet të martën më, 7 nëntor 2017, në ora 13,00, në sallën N-303.

Temë e këtij takimi do të jetë: procesi i dialogut Kosovë-Serbi.

Njoftim i Komisionit për Punë të Jashtme