Lajmet e fundit

Të hënën në Kuvend mbahet seancë e drejtuar nga fëmijët, me temën: “Fëmijët udhëheqin Kuvendin”

E Diel, 19.11.2017
Me rastin e Ditës së Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës, të hënën, më 20 nëntor 2017, në Kuvendin e Kosovës do të mbahet seancë e drejtuar nga fëmijët, me temën: "Fëmijët udhëheqin Kuvendin".

Koha: 10:30

Vendi: Salla e mbledhjeve plenare

Ky aktivitet organizohet në kuadër të bashkëpunimit në mes të Kuvendit të Republikës së Kosovës, UNICEF-in, Save the Children dhe KOMF në Kosovë.

Mirëpresim ekipet tuaja. ​

Të hënën në Kuvend mbahet seancë e drejtuar nga fëmijët, me temën: “Fëmijët udhëheqin Kuvendin”