Lajmet e fundit

Nën patronatin e kryeparlamentarit Veseli, nesër në Boletin shënohet Festa e 28 Nëntorit

E Hënë, 27.11.2017
Nën patronatin e kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, të martën, më 28 nëntor 2017, me rastin e 105 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditës së Flamurit, organizohet ceremoni nderimi në kompleksin memorial në Boletin, në nderim të heroit kombëtar Isa Boletini.

Agjenda:

10:00 Vizita e qytetarëve në Kompleksin e Kullave në Boletin

11:00 Nderimi i flamurit kombëtar dhe flamurit shtetëror të Republikës së
Kosovës: intonimi i himneve përkatëse gjatë nderimit të flamujve

11:10 Vendosja e kurorave mbi varrin e Isa Boletinit nga kryetari i Kuvendit
të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli

11:15 Fjalim i kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli

11:40 Vizita në brendi të kullës.

Ftoheni ta përcillni këtë ceremoni nderimi.

Nën patronatin e kryeparlamentarit Veseli, nesër në Boletin shënohet Festa e 28 Nëntorit