Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Premte, 01.12.2017
Mbledhja e sotme e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale drejtuar nga Besa Baftiu, kryetare, shqyrtoi në parim i Projektligjin për ndërmarrjet sociale.

Meqenëse projektligji ka kaluar në lexim të parë në legjislaturën e kaluar, tha kryetarja e komisionit Baftiu dhe pothuajse nuk ka ndryshime, mendoj ta kalojmë në votim. Pas diskutimeve, projektligji për ndërmarrjet sociale u miratua në parim për të vijuar më tej.

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi Punë dhe Mirëqenie Sociale