Lajmet e fundit

Mbledhja e Komisionit për Bujqësi, Pylltari...

E Mërkure, 13.12.2017
Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor, i kryesuar nga kryetari i komisionit, Daut Haradinaj, shqyrtoi Projektligjin për trajtimin e ndërtimeve pa leje.

Komisioni njëzëri i dha mbështetje projektligjit dhe e procedoi për shqyrtim në seancë plenare.

 

Mbledhja e Komisionit për Bujqësi, Pylltari...