Lajmet e fundit

Të mërkurën mbahet Konferenca “Integrimi dhe liberalizimi i vizave”

E Marte, 19.12.2017
Forumi për Transparencë Parlamentare i Kuvendit të Republikës së Kosovës, të mërkurën, më 20 dhjetor 2017, organizon Konferencën vjetore "Integrimi dhe liberalizimi i vizave".

Koha: 9:30

Vendi: Salla 506, Kuvendi i Kosovës

Në këtë konferencë do të diskutojnë deputetët të Kuvendit dhe përfaqësues të shoqërisë civile.

Mirëpresim ekipet tuaja. ​

Të mërkurën mbahen Konferenca “Integrimi dhe liberalizimi i vizave”