Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

E Premte, 26.01.2018




Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës, kryesuar nga kryetari Haxhi Shala, ka shqyrtuar sot raportin me propozim-amendamente për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.04/L-072 për kontrollin dhe mbikëqyrjen e kufirit shtetëror, ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin Nr.04/L-214.

Pasi Komisioni u dakordua që të hiqet amendamenti 1 nga raporti, Komisioni përkrahu atë për procedim të mëtejmë.

Komisioni po ashtu ka miratuar në parim edhe Projektligjin për të huajt dhe procedohet në seancë plenare për shqyrtim të parë.

Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së