Lajmet e fundit

Agjenda e kryeparlamentarit Kadri Veseli, për ditën e mërkurë, 31 janar 2018

E Marte, 30.01.2018
Nën patronatin e kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, bëhet zbulimi i shtatoreve të dëshmorëve Edmond Hoxha, Hakif Zejnullahu, Zahir Pajaziti dhe Ilir Konushevci.

Vendi: Sheshi i Dëshmorëve, Podujevë

Koha: 12:00

Jeni të mirëseardhur!

 

Agjenda e kryeparlamentarit Kadri Veseli, për ditën e mërkurë, 31 janar 2018