Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e premte, 2 shkurt 2018

E Premte, 02.02.2018
Kryeparlamentari Kadri Veseli pret në takim përfaqësuesit e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, përfaqësuesit e Këshillit Prokurorial dhe ministrin e Drejtësisë në Kosovë.

Të pranishëm në takim do të jenë edhe Shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova dhe përfaqësues të Ambasadës së SHBA-së në Kosovë.

Pas takimit do të ketë konferencë për media

Vendi: Kabineti i Kryeparlamentarit

Koha: 15:00

Jeni të mirëseardhur!

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e premte, 2 shkurt 2018