Lajmet e fundit

Takimi i kryeparlamentarit Veseli me përfaqësuesit e Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe ata të Këshillit Prokurorial, shtyhet për në orën 16:00

E Premte, 02.02.2018
Takimi i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, me përfaqësuesit e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, përfaqësuesit e Këshillit Prokurorial dhe ministrin e Drejtësisë në Kosovë, i paralajmëruar të mbahet në orën 15:00, shtyhet për në orën 16:00.

Të pranishëm në takim do të jenë edhe Shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova dhe përfaqësues të Ambasadës së SHBA-së në Kosovë.