Lajmet e fundit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencionit Kosovar për Inteligjencë

E Mërkure, 14.02.2018
Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), mbajti sot mbledhjen e radhës, në të cilën ishin të pranishëm drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Driton Gashi, si dhe Inspektori i Përgjithsëm i këtij institucioni, Shkëlzen Sopjani.

Kjo mbledhje e cila u mbajt me dyert të mbyllura, është kryesuar nga kryetarja e komisionit, Donika Kadaj- Bujupi.

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencionit Kosovar për Inteligjencë Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencionit Kosovar për Inteligjencë