Lajmet e fundit

Në mungesë të kuorumit nuk u mbajt mbledhja e Komisionit për Legjislacion

E Premte, 02.03.2018
Mbledhja e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, e thirrur për sot, nuk është mbajtur në mungesë të kuorumit.

Në mungesë të kuorumit nuk u mbajt mbledhja e Komisionit për Legjislacion