Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Administratë...

E Hënë, 12.03.2018
Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, në mbledhjen e mbajtur sot, të cilën e kryesoi Nait Hasani, kryetar, shqyrtoi dhe miratoi me amendamente Projektligjin për kryeqytetin e Republikës së Kosovës, Prishtinën.

Ndërkaq, shqyrtimi i propozimeve për hartimin e draft-ligjit për transmetuesin publik të Kosovës, është shtyrë për një mbledhje tjetër të radhës.

 

Nga mbledhja e Komisionit për Administratë...