Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për SOT, 21 mars 2018

E Mërkure, 21.03.2018
Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, pret sot në takim ambasadorët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian dhe shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë.

Koha: 9:00

Vendi: Kuvendi i Kosovës, Salla C301

Mediat mund të marrin pamje.

 

 

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për SOT, 21 mars 2018