Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

E Premte, 23.03.2018
Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës, ka shqyrtuar sot dhe miratuar raportin me rekomandime për Projektligjin Nr.06/L-026 për Azil, si dhe raportin me rekomandime për Projektligjin nr. 06/L-036 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-219 për të Huajt dhe procedohen më tej.