Lajmet e fundit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik...

E Marte, 27.03.2018
Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal, në mbledhjen e sotme të kryesuar nga Sala Berisha- Shala, kryetare, shqyrtoi dhe përkrahu Raportin me Rekomandime për Projektligjin nr. 06/L-031 për Pajisjet nën Presion, si dhe Raportin me amendamente të Projektligjit nr. 06/L-037 për Metrologji, dhe atë të Projektligjit nr.06/L-041 për Kërkesat Teknike për Produkte dhe Vlerësim të Konformitetit.

 

 

Komisioni për Zhvillim Ekonomik...