Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi…

E Marte, 27.03.2018
Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor, i drejtuar nga kryetari Daut Haradinaj, mbajti sot mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje, komisioni shqyrtoi projektligjin për mbrojtje nga rrezatimi dhe siguri nukleare dhe e procedoi për shqyrtim në komisionet e përhershme, me amendamentet e propozuara.

 

Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi…