Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Administratë Publike...

E Enjte, 29.03.2018
Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, idrejtuar nga Nait Hasani, kryetar, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës.

Në këtë takim komisioni ka vazhduar punimet me shqyrtimin e propozimeve për hartimin e draft-ligjit për transmetuesin publik të Kosovës.

Shqyrtimi i propozimeve do të vazhdojë edhe në mbledhjen e radhës të komisionit.

 

 

Nga mbledhja e Komisionit për Administratë Publike...