Lajmet e fundit

Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, për nesër, 9 prill 2018

E Diel, 08.04.2018
Kryeparlamentari Kadri Veseli bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve dhe merr pjesë në Tubimin Përkujtimor, në kuadër të Manifestimit Tradicional "Ditët e Shqipes", për nder të Betejës së Koshares.

Vendi: Koshare

Koha: 11:30

Mirëpresim ekipet tuaja!

 

Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, për nesër, 9 prill 2018