Lajmet e fundit

Grupi parlamentar i Miqësisë Kuvajt – Kosovë qëndron për vizitë në Kosovë

E Mërkure, 11.04.2018
Grupi parlamentar i Miqësisë Kuvajt - Kosovë, në kuadër të vizitës në Kosovë, të enjten, më 12 prill 2018, do të zhvillojë disa takime në Kuvendin e Kosovës.

Agjenda:

10:00 - 11:00 Takim me Grupin e Miqësisë Kosovë - Kuvajt

Vendi: Ndërtesa e Kuvendit, Salla C 301

(Mediat: pamje)

11:30 - 12:15 Takim me Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore,
për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Vendi: Ndërtesa e Kuvendit, Salla C 301

(Mediat: pamje)

15:00 - 15:45 Takim me Komisionin për Punë të Jashtme, Diasporë dhe
Investime Strategjike

Vendi: Ndërtesa e Kuvendit, Salla C 301

(Mediat: pamje)

Grupi parlamentar i Miqësisë Kuvajt – Kosovë qëndron për vizitë në Kosovë