Lajmet e fundit

Osmani: Një ndër synimet, edhe fuqizimi i rolit të Kuvendit në politikën e jashtme

e martë, 18.02.2020

Ambasadori slloven në takim me kryekuvendaren Vjosa Osmani: Sllovenia mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën

e martë, 18.02.2020

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!