Lajmet e fundit

Agjenda e Kryeparlamentarit Kadri Veseli për datën 25.04.2018

E Mërkure, 25.04.2018
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, merr pjesë në konferencën e organizuar nga Grupi për Hulumtimin e Politikave në Ballkan, me temë: "Dekada e ardhshme e Kosovës: Avancimi i Reformave, Bashkëpunimi rajonal dhe Integrimi Evropian".

KOHA: 14:30

VENDI: Hotel Swiss Diamond

 

 

 

Agjenda e Kryeparlamentarit Kadri Veseli për datën 25.04.2018