Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik…

E Enjte, 26.04.2018
Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal, në mbledhjen e sotme, të drejtuar nga Sala Berisha-Shala, kryetare, ka shqyrtuar vendimit të Presidentit për kthimin e Ligjit për shoqëritë tregtare.

Pas diskutimit, komisioni përkrahu vendimin e presidentit dhe i rekomandoi Kuvendit miratimin e tij.

 

Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik…