Lajmet e fundit

Të hënën mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq

E Enjte, 11.10.2018
Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018, të hënën, më 15 tetor 2018, mban mbledhjen e radhës, me këtë rend dite:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes të komisionit të mbajtur, më
10.10.2018;
3. Intervistimi i bartësve të funksioneve publike nga IPK dhe MPB
4. Të ndryshme.


Koha: 09:00

Vendi: Salla N-10, ndërtesa e Kuvendit

 

Të hënën mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq