Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Adem Salihaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • LDK

Partia

 • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 25.12.1950 në fshati Duraj - Kaçanik
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti Filologjik-Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Kryetar Komune
  Zëvendëskryeministër
  Deputet
  Gazetar

Adresa

 • Ferizaj

Telefoni

 • 044-555-544