Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Daut Haradinaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 06.04.1978 në Gllogjan-Deqan
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti Juridik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Komandant i brigades 131, Jusuf Gervalla, ZoD
  Deputet në komisionin parlamentar për Bujqësi

Telefoni

 • 049 775 777