Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Rrustem Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 02.03.1965 në Dobërdol, Pejë
 • I martuar

Arsimimi

 • Shkolla ushtarake (Akademia për oficer këmbësorie)

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Komandant brigade (UÇK)
  Shef i Shtabit ZO III
  Komandat i Akademisë së Mbrojtjes së TMK-së
  Zëvendëskomandat i Brigadës së Reagimit të Shpejtë të FSK-së

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • serbokroatisht, anglisht

Adresa

 • Dobërdol, Pejë

Telefoni

 • 049 255 255