Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Lahi Brahimaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 26.01.1970 në Jabllanicë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik-drejtimi penal

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • TMK 1999-2005