Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Zafir Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Nisma Socialdemokrate (NISMA)

Të dhëna personale

  • I lindur më 16.01.1968 në Billushë, Prizren
  • I martuar

Arsimimi

  • Shkolla e Lartë – arsim (Histori-Gjeografi)

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet i Kuvendit të Kosovës,
    Këshilltar i Kuvendit Komunal në Prizren

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • gjermanisht

Adresa

  • Prizren

Telefoni

  • 044 808 022, 044 466 328