Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Agim Çeku

Agim Çeku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 29.10.1960 në fshati Qyshk, Pejë
 • I martuar

Arsimimi

 • Akademia ushtarake, oficer artilerie, 1984
 • Senior Executive Course, Qendra Marshall në Gjermani

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Oficer karriere, komandant i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, komandant i TMK-së, ministër i FSK-së

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • anglisht, kroatisht, serbisht

Adresa

 • Prishtinë

Telefoni

 • 044 771 772