Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Fisnik Ismaili

Fisnik  Ismaili

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 03.06.1973 në Prishtinë
  • I fejuar

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • MSC Corporate COMMUNICATION AND PUBLIC AFFAIRS, Britani e Madhe
    20 vjet përvojë pune në marketing dhe Komunikim, në Britani të Madhe dhe në Kosovë

  • Fitues i 7 çmimeve ndërkombëtare në fushën e dizajnit, përfshirë edhe çmimin e artë në CANNES

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • angleze, serbokroate, boshnjake, italiane

Telefoni

  • 045678910