Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Rafet Rama

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 05.12.1971 në Prekaz
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti Ekonomik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Oficer në TMK
  Këshilltar politik, dy mandate MPB

Adresa

 • Prekaz

Telefoni

 • 045 404 040