Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Enver Hoti

Enver Hoti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Nisma Socialdemokrate (NISMA)

Të dhëna personale

 • I lindur më 08.10.1966
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti i emergjencave civile
 • Masteri i emergjencave civile

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • 1999-2009 TMK
  2009-2013 dhe 2014-2015 Kuvendi Komunal në Malishevë
  2012-2013 Drejtor i Depertamentit të Gatishmërisë AME-së

Adresa

 • Fshati Carrallukë, Malishevë