Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Kimete Bytyçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • LDK

Partia

 • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Arsimimi

 • Profesoreshë e gjuhës Shqipe

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Anëtare e Asamblesë Komunale Suharekë - dy mandate.
  Drejtoreshë e kopshtit të fëmijëve "Fluturat" në Suharekë - tetë vite.
  Kryetare e forumit të gruas së LDK-së - dy mandate.
  Deputete e Kuvendit të Kosovës - Periudha e katërt legjislative.

 •  

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Gjuhë Angleze